Loop mee met RUN033.com in de maand mei

Vanaf vrijdag 1 mei kun je meedoen aan vier verschillende afstanden en word je na 31 mei opgenomen in het nationale klassement van de maand mei, verzorgt door Uitslagen.nl. Loop komende weken een 5, 10, 15 km of een halve marathon. Uitslagen.nl houdt voor de 4 afstanden een tussenstand bij en publiceert op 1 juni de definitieve uitslagen. NB Loop je afstand alleen en volgens de RIVM richtlijnen. Houdt 1,5 meter afstand van anderen.

Hoe het werkt?
Schrijf je in via https://uitslagen.nl/virtueel/ (á 2 Euro per deelnemer) ontvang je persoonlijk code en loop tussen 1 en 31 mei een 5, 10, 15 of 21 kilometer. Na het lopen van je afstand upload je je gpx-bestand naar https://uitslagen.nl/virtueel. Gedurende de maand wordt op uitslagen.nl een tussenstand bijgehouden.

Uploaden van je prestatie
Kijk op deze pagina voor informatie over uploaden van je gpx-bestand. Je GPX-bestand wordt uitsluitend gebruikt om je prestatie te bepalen. Er worden behalve je naam en tijd geen andere gegevens gepubliceerd of openbaar gemaakt. Let op: wil je bijvoorbeeld jouw 5 km prestatie doorgeven en je hebt bijv.7 km gelopen, dan wordt je prestatie bepaald op basis van de eerste 5 kilometer in het GPX-bestand. Start je registratie van je run pas als je begint (neem je warming-up dus niet op) en zorg er tevens voor dat je minimaal je gekozen afstand loopt! (als namelijk uit het GPX-bestand blijkt dat je korter hebt gelopen, wordt je prestatie niet meegenomen).

Een RUN033.com hardloopsetje winnen?
Wordt lid van de RUN033.com Strava club en Like onze RUN033.com Facebook pagina. Op 1 juni verloten we 5 loopsetjes van Run2Day onder deze deelnemers die een afstand hebben gelopen en lid is geworden van onze Strava club en onze Facebook-pagina heeft geliked. Via Strava melden we of je gewonnen hebt en kan je je maat aan ons doorgeven.