‘Blijf lopen. De wegen zijn niet gesloten’

Hoewel velen van jullie balen dat de marathons van Rotterdam, Enschede, of -iets verder van huis- Londen niet doorgaan, en zelfs ook jouw atletiekclub de poorten heeft gesloten, heb je op de weg en in het bos nog alle mogelijkheden om te trainen. “Geniet van de nieuwe week, blijf veilig en wees vooral goed voor elkaar. Blijf hardlopen. Het komt goed”, schrijft Ewout Braggaar. Volgens de eigenaar van Run2Day is hardlopen een sport die je overal en altijd kunt doen. Speciaal voor deze roerige tijd hebben zij een hardloopschema gemaakt om je een handvat te geven voor de komende weken. Loop alleen, of houd afstand als je met je loopmaatje gaat. Bekijk de tips en het ‘schema’ voor de komende periode op de site van Run2Day.
https://www.run2day.nl/blog/blijf-lopen-de-wegen-zijn-niet-gesloten