Veluwepoortloop Nijkerk met 5 en 10 km run-afgelast

update: de Veluwepoortloop is afgelast| Zaterdag 14 maart organiseert AV Nijkerk de jaarlijkse Veluwepoortloop. Senioren kunnen kiezen uit een 5 of 10 km loop, kinderen lopen een Kidrun van 2 km. De start is bij het voormalig Bad Bloemendal, de finish op de atletiekbaan van AV Nijkerk. Het parcours voert de deelnemers door het mooie buitengebied, vrijwel geheel over verharde wegen langs stukjes bos en mooie boerderijen. Av Nijkerk meldt dat dit jaar voor het eerst gebruik wordt gemaakt van elektronische tijdwaarneming zodat de finishtijden nog nauwkeuriger zijn en bovendien sneller beschikbaar. Voorfietsers en verkeersregelaars zorgen voor een veilig verloop. De ‘A1-Verhuur’ 5 km start om 11 uur, de ‘Doornhof’ 10 km om 12 uur. De kidsrun start om 14.00 uur. Inschrijven is ook mogelijk op de dag zelf in het clubhuis van Av Nijkerk. https://www.avnijkerk.nl/veluwepoortloop/