39e ParkRun Amersfoort bij zorgcomplex Mgr. Blom

Zondag 1 maart is door de stichting Marathon Amersfoort de 39e ParkRun van Amersfoort georganiseerd in samenwerking Beweging 3.0. Na een korte warming-up door trainer Jochem Wijzen startte om half tien een flinke groep runners voor een 2 x 2 km rondom het zorgcomplex Mgr. Blom aan de Barchman Wuytierslaan. Na afloop gingen alle lopers aan een gezellige koffietafel met bewoners. Ten slotte is er door de ParkRun deelnemers met enkele bewoners gewandeld in de tuin rondom het complex en in bos Birkhoven. De Marathon Amersfoort organiseert sinds 2016 elke eerste zondag van de maand een ParkRun, steeds in een ander park en altijd in samenwerking met een Amersfoortse sportclub of maatschappelijke instelling. De Amersfoortse ParkRuns zijn trainingslopen om hard te lopen, te joggen, of te wandelen. Van tevoren aanmelden is niet nodig en deelnemen is kosteloos. De volgende ParkRun vindt plaats op zondag 5 april rondom BSO de Boshut van Ska Kinderopvang aan de Daam Fockemalaan 22. Voor de bewoners van Monseigneur Blom kun je als vrijwilliger een waardevolle bijdrage leveren. Lijkt je dit leuk? Neem dan contact op met mw. Christa van Worcum, coƶrdinator Welzijn & Vrijwilligers via mail: christa.vanworcum@beweging3.nl