Love Run op Valentijnsavond door binnenstad Amersfoort

Een traject van 5 kilometer, waarbij deelnemers over en langs de vestingmuren en door het centrum van Amersfoort lopen, de Love Run is een nieuw initiatief ter gelegenheid van Valentijnsdag: donderdag 13 februari, start 20.30 uur, winkelcentrum Sint Jorisplein.
Je kunt de 5 kilometer als stel (25,00) of als single (15,00) lopen. Maar ook samen met je vader, moeder, kind, opa, oma, hond of knuffel. Met de ‘love connector’ word je als running partners aan elkaar gekoppeld. Doe mee als stel, maar single kan ook! Je wordt dan aan een blind date gekoppeld
Er is geen tijdsregistratie, want de Love Run is een funrun; een geweldige conditie is dus niet nodig. Iedereen die zijn of haar Valentijn wil verrassen met een sportieve date is welkom. Elke deelnemer ontvangt een persoonlijk startnummer, een liefdevolle medaille en een flesje water. Een shirt met romantische opdruk is tegen extra bijdrage à 15,00 te bestellen. De inschrijving is inclusief een startnummer, medaille, water en entertainment. Lees verder … Foto: StadiumFunRun