Lars Cazander en Mireille Baart winnen 10 EM Florijn Winterloop

Het hoofdnummer van de Florijn Winterloop op zaterdag 4 januari, de 10 EM is bij de heren gewonnen door Lars Cazander (51:02) en bij de dames door Mireille Baart (1:00:06). De 10 km tijdens 33e editie van de winterloop is bij de heren gewonnen door Guus Reijngoud (34:03) en bij de dames senioren door Saskia van Vugt (38:08). De nieuwe tussenstand van het RUN!033 circuit staat inmiddels op de site. Bij de heren gaan achtereenvolgens aan de leiding: Rik Wolswinkel Bas van der Heijden en Jeroen Hilwig. Bij de dames is de stand nu Jacoline van der Klip, Sandra Wassink en op de derde plaats Nienke Morren. De volgende wedstrijd die meetelt voor het circuit is de Snertloop in Nijkerk, zaterdag 11 januari met een 5km en een 10 km en georganiseerd door 2BFit Sportcoaching. Foto: Jony Heerink en Michel Besseling aan kop bij de 10 km (foto Florijn Winterloop)