Winnaars RUN!033 op podium Amersfoort Sportgala

Op maandag 25 november zijn in theater De Flint de Amersfoortse sporttalenten, topsporters en succesvolle recreatieve sporters van het jaar feestelijk gehuldigd tijdens de tiende editie van het Amersfoort Sportgala. Ook de winnaars van het RUN!033 circuit zijn gehuldigd. Uit handen van sportpromotor en -organisator Mik Borsten ontvingen Daan van Doorn,  Rik Wolswinkel en Frank Faber en de dames Jony Heerink, Milou Smellink en Sietske Altena allemaal een beker voor hun prestaties in het regionale circuit van hardloopwedstrijden. Bij junioren meisjes ontvingen Emma Landman, Kyara Lankheet en Britt Hoff een beker. Bij de jongens junioren zijn gehuldigd Yordi Druijff, Pablo van Hoorn en Jarik van de Mast. Alle deelnemers kregen ook een functioneel Fusion runningjack met het logo van Run033. Het Run033 circuit -een initiatief ondersteund door de gemeente Amersfoort- omvat ongeveer 23 hardloopwedstrijden in de regio.
V.l.n.r. Kyara Lankheet, Emma Landman, Jony Heerink, Yordi Druijff, Frank Faber, Daan van Doorn en Rik Wolswinkel (foto Peter Putters)