Sandra Wassink en Albert Meijer winnen 10km Arkervaartloop

De jubilerende atletiek vereniging AV Nijkerk (40 jaar!) organiseerde afgelopen zaterdag de 12e editie van de Arkervaartloop. Eerste dame op de 5 km was Milou Smellink (18.11) en eerste bij de mannen Yordi Druijff (17.11). De 10 km is gewonnen door Albert Meijer in 33.24, eerste dame was Sandra Wassink in 40.56. Bij het RUN!033 circuit gaan bij de heren nog steeds aan de leiding Daan van Doorn, Rik Wolswinkel en Frank Faber en bij de dames Milou Smellink, Sietske Altena en Larissa Mars. In het RUN!033 circuit is nog één wedstrijd te gaan tot het eindklassement kan worden opgemaakt: zondag 27 oktober de Vlasakkerloop Amersfoort. De winnaars van het RUN!033 klassement 2018/2019 worden maandag 25 november gehuldigd tijdens het Amersfoort Sportgala in theater Flint. Na de Vlasakkerloop worden de winnaars uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de live radio-uitzending van EVA Sportradio op vrijdag 1 november tussen 20 en 22 uur en gepresenteerd door Arjan Klaver en Jaap Hengeveld.
Op de foto Ilonka Wolswinkel (gevolgd door Erwin Schoonderbeek), 4e dame overall 10 km (foto: Marie-Jeanne Sol)