Deelnemers Hulckesteijnloop genieten van mooi parcours

Vlak voor de start van de Hulckesteijnloop trok een stevige bui over de start/finishlocatie. Amper enkele minuten na de laatste regendruppels gingen de bijna tweehonderd deelnemers van start voor achtereenvolgens de 15, 10 en 5 kilometer. De organisatie verdient alle lof met dit prachtige parcours. Op de 15 kilometer was Daan van Doorn opnieuw de snelste bij de mannen; hij finishte in 52:15 Quirina van Zessen werd eerste dame in 1.13.02. De eerste prijs overall van de 10 kilometer ging bij de heren naar Rik Wolswinkel en bij de dames naar Thea van den Boom. In het RUN!033 klassement gaan bij de heren aan de leiding achtereenvolgens Daan van Doorn (foto), Rik Wolswinkel en Frank Faber, en bij de dames Sietske Altena, Milou Smellink en Larissa Mars. De volgende wedstrijd in het RUN!033 circuit is de Vathorstrun op zondag 6 oktober. De winnaars van het RUN!033 circuit worden op maandag 25 november gehuldigd tijdens het Amersfoort Sportgala in Flint.
Foto Harry van t Veld.