Parcours Dorpsloop Leusden door gemeentehuis

De Dorpsloop Leusden op woensdagavond 26 juni telde 74 volwassenen aan de start. De 5 km -met een parcours door het gemeentehuis- is bij de heren gewonnen door Pablo van Hoorn (17:26), met op de 2e plek Rik Wolswinkel (17:35) en derde Thijs van der Haar (18:21). Bij dames was het podium respectievelijk voor Milou Smellink (19.32), Charlotte Marijn (20.06) en derde Sandra Wassink (20.41). In het RUN!033 circuit gaan bij de heren aan de leiding achtereenvolgens Rik Wolswinkel, Daan van Doorn en Frank Faber. Bij de dames zijn de plekken 1,2 en 3 voor Sietske Altena, Milou Smellink en Larissa Mars. De volgende wedstrijd voor de punten in het Run033 circuit is de Dorpsloop Hoevelaken op 31 augustus. Op 25 juli staat nog een funrun op de kalender; de Rainbowrun Amersfoort.
(foto Chronotrack; Sandra Wassink passeert de finish)