Nu al 30 nationaliteiten aan de start bij Marathon Amersfoort

Met nog een kleine 6 weken te gaan meldde de organisatie van de Marathon Amersfoort vandaag 7 mei dat er inmiddels deelnemers uit maar liefst 30 verschillende landen (incl. Nederland) zich hebben ingeschreven voor de Marathon Amersfoort op 16 juni. De landen België, Groot-Brittannië, Polen, Verenigde Staten, Marokko en Duitsland blijken het sterkst vertegenwoordigd. Tijdens de editie van twee jaar geleden verwelkomde de Marathon Amersfoort al 32 nationaliteiten aan de start van een van de afstanden. Dat het er meer gaan worden, staat wel vast volgens de organisatie. Eerder zei een Belgische hardloopcoach:  “Hardlopen in Amersfoort is een intense beleving”. De livemuziek langs het parcours en op het Eemplein en ook het parcours over de prachtige singels rondom de oude binnenstad van Amersfoort dragen daar zeker aan bij. Voorinschrijven kan nog tot en met zaterdag 18 mei.
(foto: atleten uit Panama op het Eemplein)