Snelle tijden bij tien Engelse mijlen en bosloop Florijn Winterloop

Aan de 10 Engelse mijlen tijdens de Florijn Winterloop van zaterdag 5 januari namen ruim zeshonderd mannen en vrouwen deel. Winnaar bij de heren was Lars Casander met een tijd van 52,29. Eerste dame overall was Saskia van Vugt in 59,26. Ruben Sansom uit Maastricht won de 10 KM bosloop in 33.37. Eerste dame op de bosloop was Nicole Wijling in 39.29. Nicole Philippens uit Amersfoort was 2e dame in 40.23.00. In het klassement van Run!033 gaan aan de leiding bij de heren Rik Wolswinkel, met als tweede en derde Co Post en Jeroen Martens. Wolswinkel (zie foto met startnummer 4181) was 5e overall op de 10 EM in Woudenberg. Bij de dames zijn de eerste drie plekken van het circuit respectievelijk voor Jony Heerink, Jeanique de Graaf en Sietske Altena. De volgende wedstrijd van het RUN!033 circuit is de Snertloop Nijkerk op zaterdag 12 januari.