Veluwepoortloop zaterdag 11 maart

Ren mee de lente tegemoet!
Zaterdag 11 maart 2017 organiseert AV Nijkerk voor de 16e keer de Veluwepoortloop. Deze gezellige, regionale loop voert je door het mooie buitengebied van Nijkerk.  De Veluwepoortloop is onderdeel van het RUN!033 circuit. De afstanden van 2, 5 en 10 km gaan vrijwel geheel over verharde wegen langs stukjes bos, mooie boerderijen en ontluikend voorjaarsgroen. Sporten en genieten tegelijk! De start is bij Bad Bloemendal en de finish bij AVN op het Hassemanpad 4 in Nijkerk. Inschrijving is online en ook mogelijk op de dag zelf . Dit kan tot een anderhalf uur voor aanvang in het clubhuis. Hier kan men ook de startnummers ophalen. In het clubhuis zijn uiteraard kleedruimtes aanwezig en is gelegenheid voor douchen.

Info en inschrijven….

Atletiek vereniging Nijkerk