Wat is er nieuw aan RUN!033.com?

Medio februari 2017 is het initiatief genomen om RUN033 nieuw leven in te blazen. Het idee is om ALLE loopevenementen van 033 -dus Amersfoort, Bunschoten, Hoevelaken, Hoogland, Leusden, Nijkerk en Woudenberg- met elkaar te verbinden door middel van een klassement. Iedereen kan meedoen. Je hoeft dus geen wedstrijdatleet te zijn. Gewoon meedoen en lekker hardlopen. Nieuw is ook een poule va vrijwilligers. Ben je al vrijwilliger voor één van de evenementen, of vind je het leuk een keer te helpen? Meld je dan aan via het formulier op deze pagina. De organisatie neemt contact met je op.

Onder ‘kalender’ vind je alle 24 hardloopevenementen die in 2017 een onderdeel vormen van het Run033 circuit (2017/2018: 27 wedstrijden). De afspraken die wij hanteren, staan vermeld onder ‘reglement’. Na elk hardloopevenement streven we ernaar om, naast de uitslagen, z.s.m. de tussenstand van het RUN033 circuit te publiceren.

De winnaars van het RUN033 circuit worden gehuldigd op het jaarlijkse Sportgala in Theater Flint in Amersfoort. Doe jij ook mee?