Nieuw leven in het circuit!

Februari 2017. Wij hebben het initiatief genomen om RUN033 nieuw leven in te blazen. Wij, dat zijn Koen en Co. Het idee is dat wij alle loopevenementen van 033 -dus Amersfoort, Bunschoten, Hoevelaken, Hoogland, Leusden, Nijkerk en Woudenberg- met elkaar te verbinden door middel van een klassement. Iedereen kan meedoen. Je hoeft dus geen wedstrijdatleet te zijn. Gewoon meedoen en lekker hardlopen.
Onder ‘kalender’ vind je alle 24 hardloopevenementen die in 2017 een onderdeel vormen van het Run033 circuit (2017/2018: 27 wedstrijden). De afspraken die wij hanteren, staan vermeld onder ‘reglement’. Na elk hardloopevenement streven we ernaar om, naast de uitslagen, z.s.m. de tussenstand van het RUN033 circuit te publiceren. De winnaars van het RUN033 circuit worden gehuldigd op het jaarlijkse Sportgala in Theater Flint in Amersfoort. Doe jij ook mee?

Met sportieve groet,

Plaats een reactie