Daan van Doorn en Herlinde Roke winnen 10 km Snertloop Nijkerk

Afgelopen zaterdag is onder regenachtige omstandigheden de vierde editie van de Snertloop georganiseerd door 2BFit Sportcoaching. Ondanks dat het volgens 2BFit ‘snertweer’ was, kijkt de organisator terug op een geslaagde editie. Aan de 10 km deden 110 lopers mee, bij de 5 km stonden 148 lopers aan de start. De 10 kilometer bij de heren is gewonnen door Daan van Doorn in een bruto tijd van 34:58. Eerste dame op de 10 km was Herlinde Roke uit Amersfoort in 42:34. De 5 km is bij de dames overall gewonnen door Sandra Wassink (20.08), bij heren 5 km overall kwam Bert Ruitenbeek als eerste over de finish (17.29) op de voet gevolgd door Co Post (17.37). In het klassement van RUN!033 gaat bij de heren senioren Rik Wolswinkel aan de leiding, bij de dames Jony Heerink. De volgende wedstrijd van de RUN!033 circuit is de Henschotermeergames op zaterdag 2 februari.

De foto’s van Harry t Veld zijn hier te zien.