Gefeliciteerd winnaars RUN!033 circuit seizoen 2016/2017!

Onder wisselende weersomstandigheden is vanmiddag de Vathorst Run gelopen.  Zoals bijna verwacht hebben in het RUN!033 klassement geen veranderingen plaatsgevonden en kunnen we de winnaars van het circuit van harte feliciteren! Bij de heren is bovenaan geëindigd Jeroen Verboom met een puntentotaal van 3.068! Tweede is geworden Sjoerd Veenma en derde Rik Wolswinkel. Bij de dames gaat de eerste prijs naar Sandra van de Kieft met een puntentotaal van 2.973. Tweede en derde zijn respectievelijk Kim Linstra en Sietske Altena.

Bij de junioren jongens is Yordi Druijff van Altis als eerste geëindigd met totaal 1.460 punten. Zijn broer Sven Druijff is tweede geworden en Jarik van de Mast derde. Bij de meisjes junioren gaat de eerste prijs naar Madelief Kok van AV Triathlon met totaal 1.490 punten. Als tweede en derde zijn geëindigd Rosa Hulsman en Janneke van Hofslot.

Beste sportieve deelnemers: van harte gefeliciteerd. Maak jullie agenda alvast vrij voor maandag 27 november. Wij zien jullie dan allemaal (alle 12!) graag terug op het Amersfoort Sportgala in Flint om jullie de prijzen van het RUN!033 circuit seizoen 2016/2017 uit te reiken!