Uitslagen Hooglandse Dorpsloop

De uitslagen van de Klaverblad Hooglandse Dorpsloop staan op de site. Marijn Geurken won de 10 km bij de mannen in 35.50. Eerste dame was Anita van den Bogert in 42.18. De tussenstand van het circuit is inmiddels aangepast. Joost van Loo schreef een blogje over de Dorpsloop: De enige echte wedstrijd* in het mooiste/leukste dorp** uit de regio, de Hooglandse Dorpsloop is vernieuwd: de net-niet-standaard afstand van 7.2 kilometer is vervallen met daarvoor in de plaats een gecertificeerd parcours van 10 kilometer. Simpel: wie hier snel loopt maakt kans op een echt p.r. Dat gegeven met het feit dat de wedstrijd op woensdagavond wordt gehouden zou reden moeten zijn voor een afgeladen startvak. Tot zover de korte theorie, de praktijk bleek net iets anders …

Lees het verslag op de website van Sporter Joost