foto Aart Berendse

Tussenstand klassement na de Halve van Nijkerk

De tussenstand van het Run!033 klassement is opgemaakt na de Halve van Nijkerk, van zaterdag 22 april. Bij de heren senioren gaat nu aan kop Jeroen Verboom (AV Pijnenburg), gevolgd door Rik Wolswinkel (Altis) en Co Post (Altis).  Bij de dames senioren staat bovenaan Wesselien te Raa (Triathlon), met op de tweede plaats Jeanine van de Klashorst (loopgroep Aart Stigter) en als derde Marinke Steenmetz (Altis).  Yordi Druijff (Altis) staat aan kop in het jongens junioren klassement en Rosa Hulsman (Altis) bij de meisjes junioren. Winnaar van de Halve Marathon van Nijkerk bij de heren was Maarten van Zetten in 1:15:55. Bij de dames is de 21 km gewonnen door Anita van den Bogert in 1:32:29 Download via deze pagina de tussenstanden van het Run!033 circuit. De winnaars van het RUN!033 circuit worden in november gehuldigd op het Sportgala.